Skip to main content
Domovská stránka » Podnikání » FRANCHISING FÓRUM 2024 – LETOS ONLINE
ADVERTORIAL

Franchising fórum, které letos slaví 21. narozeniny, již tradičně představí laické i odborné veřejnosti možnosti franchisingu. Pořádá ho Česká asociace franchisingu (ČAF) ve spolupráci s firmou Eduwin, kteří kromě online konference také připravili unikátní e-shop, náborové centrum a moderní prezentaci franchisových konceptů.

Jíří Krajča

projektový manažer České asociace franchisingu

Součástí konference je i Výstava franchisingu. „Výstavní stánky jsme převedli do digitální podoby. Představí se zde téměř 50 konceptů či vystavovatelů formou stánku či prezentace v 3D podobě,“ vysvětluje Jiří Krajča, projektový manažer České asociace franchisingu. Všichni vystavovatelé mají své 3D expozice, které obsahují jejich prezentační materiály, jako jsou letáky, videa a prezentace.

Zaregistrujte se na Franchising fórum a Výstavu franchisingu ještě dnes! Stačí na webu Franchisingforum.cz zadat kód CAF2024 >

Prvky výstavy jsou interaktivní a umožňují návštěvníkům procházet prostředím podobným skutečné výstavě. „Při přípravě expozic si dáváme záležet, abychom vystihli ducha konceptu a ukázali ho v nejlepším světle. Každá místnost je proto originál,“ dodává Krajča. U každé expozice je možnost zanechat na sebe kontakt, dohodnout si schůzku, vyplnit anketu nebo se prokliknout na oficiální stránky vystavovatelů, kde najdete další užitečné informace.

Zdroj: Adobe Stock

Další výhodou online výstavy je podle Krajči i to, že doba konání akce není v podstatě omezená, proto kongres a výstava může trvat i celý měsíc. „Kongres můžete navštívit opakovaně a podle svých časových možností. Do programu jsme zařadili přednášky a rozhovory s odborníky z franchisingu. Podnikatelé, kteří se v něm pohybují, představí franchisingové koncepty, zmíní jejich výhody, odlišnosti, vyjmenují důvody, proč je franchising tou správnou volbou, když chcete začít podnikat. Najdete tu i několik bonusových videí na témata, která vás jako podnikatele obohatí. Například o networkingu, řešení soudních sporů pomocí mediace nebo o webináři jako výborném nástroji pro rozvoj byznysu,“ dodává Jiří Krajča, projektový manažer České asociace franchisingu. Bonusový program na Franchising fóru reprezentuje hra ve 3D prostředí Riskuj, která pobaví i prověří vaše znalosti z oblasti franchisingu.


O ČESKÉ ASOCIACI FRANCHISINGU
ČAF je nezisková profesní organizace na národní úrovni sdružující poskytovatele franchisingu – franchisory. Vznikla v roce 1993 a od té doby významně přispívá k propagaci a popularizaci franchisingu. Členská základna ČAF se každým rokem rozrůstá o několik nových členů, ať už řádných, nebo přidružených. V současné době má 55 členů, mezi které patří jak velké a známé mezinárodní značky, tak i menší tuzemské franchisové systémy.

Next article