Skip to main content
Domovská stránka » Optimalizace businessu » UŠETŘETE S FLEXIBILNÍ KANCELÁŘÍ MO-CHA VISTA
ADVERTORIAL

Klíčem k úspěšnému podnikání a udržení kroku se současnými byznysovými trendy je především flexibilita a optimalizace nákladů. Pro malé a střední podniky je tak efektivní využívat flexibilní kanceláře typu mo-cha Vista, díky kterým mohou snížit výdaje, zjednodušit interní procesy a zvýšit produktivitu svého týmu.

Alexandra Němcová

ředitelka asset managementu společnosti CIMEX

„Firmy dnes stále více preferují flexibilní kanceláře, protože jim umožňují nejen ušetřit za vybavení, ale také optimalizovat náklady na zasedací místnosti a další prostory,“ říká Alexandra Němcová, ředitelka asset managementu společnosti CIMEX. „Pronajmout si plně vybavenou kancelář a poptávat další služby dle potřeby je dnes pro mnoho firem výhodnější než držet stálé pracovní místo pro každého zaměstnance,“ dodává.

mo-cha
Zdroj: archiv Mo-Cha

  • Flexibilní nájem: Potřebujete kancelář jen na pár dní? Hledáte dlouhodobé zázemí? Mo-cha Vista vám umožní pronájem od jednoho dne ale zajistí i dlouhodobé řešení, přesně podle vašich potřeb.
  • Úspory za vybavení: Nemusíte investovat do nábytku, technologií ani vybavení kuchyněk. Vše máte k dispozici, včetně vysokorychlostního internetu, klimatizace či relaxačních zón.
  • Efektivní využití zasedaček: Proč platit za místnost, kterou nepoužíváte denně? V mo-cha Vista si jednoduše rezervujete zasedací místnost jen tehdy, když ji opravdu potřebujete, a ušetříte tak za nevyužitý prostor.
  • Podpora moderního stylu práce: Flexibilní kanceláře podporují hybridní modely práce, které dnes firmy preferují. Zaměstnanci mohou kombinovat práci z domova s docházkou do kanceláře podle potřeby​.
  • Výborná lokalita: Jen pár kroků od metra Vyšehrad s parkováním a obchody na dosah ruky. V budově najdete kavárnu, supermarket, banku i drogerii, což šetří váš čas a poskytuje komfortní zázemí pro vás i vaše klienty​.
flexibilní kancelář
Zdroj: archiv Mo-Cha

„Na základě zpětné vazby od našich klientů přesně víme, co malé a střední firmy potřebují – flexibilitu, dostupné služby a kvalitní zázemí. Proto neustále zlepšujeme servis. Za velkou výhodu považujeme i lokalitu mo-cha Vista,“ doplňuje Alexandra Němcová.

Mo-cha Vista je tak ideálním řešením pro malé a střední podniky, které chtějí zvýšit produktivitu, optimalizovat náklady a zároveň udržet krok s moderními pracovními trendy. Přijďte nás navštívit na Pankrác a zažijte sami, jak může flexibilní kancelář změnit vaše podnikání k lepšímu.

Next article